Samarbejdspartnere

Her kommer en liste af forhandlere af udstyr mm. som Horsemanship-rideskolen har haft megen glæde af. Et højt serviceniveau, faglig kompetence og god solid kvalitet, er dyder, som disse forhandlere har til fælles.Website: www.chiatilheste.dk
Chiafrø har en utroligt gavnlig virkning på stofskifte og mave. Virkeligt mange heste med diarre i en eller anden grad, har i løbet af et par dage på chiafrø leveret de fineste runde blanke hestepærer. Hertil kommer at chiafrø virker sandudrensende som man kender det fra loppefrøskaller, chia indeholder bare også en masse gavnlige stoffer oven i. Rideskolen giver alle heste chiafrø dagligt.


-sælger horsemanshipudstyr i en super kvalitet. Man kan købe reb, rebgrime og stick mange steder, men kvaliteten er meget svingende, og som nybegynder kan det være svært at vurdere, om den er god nok. Hos Rebgrimer.dk kan man være sikker på at kvaliteten er tilfredsstillende, lige meget hvilken rebgrime etc. man vælger.

Telefon: 2896 5967 Website: www.rebgrimer.dk
Mail: info@rebgrimer.dkWebsite: www.barefoot.dkEr et godt sted at henvende sig, hvis man skal til at ride med sadel, og gerne vil have en bomløs. De har mange års erfaring i produktudvikling inden for bomløse sadler og har et stort sortiment både i sadler og i stødabsorberende underlag.

Telefon: 2946 6226
Mail: info@barefoot-danmark.dk
Website: www.equifirst.dk


Equifirst producerer og forhandler Linamix, som efter vores erfaring er et uforligneligt produkt, når man står med en hest, der er svær at fodre på. Hvad enten det drejer sig om en medfødt tendens til at tabe sig, sygdom, drægtighed, mælkegivning eller andet, har Linamix gennem årene vist sit værd.


Telefon: 9718 7040 / mobil: 9189 4144
Mail: karina@natural-brande.dkWebsite: www.safety-system.dk


Viffeldt Safety-system har et godt udvalg af ting, som man kan bruge til introduktion og forskellig jordtræning. En stor fordel er, at der her er stort fokus på sikkerhed og især cavalettiblokkene, vandgravene og softbommene er meget anvendelige, når man laver horsemanship.

Telefon: 2844 7730
Mail: niels@safety-system.dk
 

 

Horsemanship er det, der opstår, hver gang mennesket møder hesten på dens præmisser. Derfor er horsemanship universel, og ingen kan tage patent på det. 
 
Alle kan gøre det, men enhver må gå vejen selv.
Horsemanship-rideskolen | CVR: 35745270 | Engvej 32, 3660 Stenløse - Denmark | Tlf.: +45 6128 1650