Ibi

Opdatering 15/10 2016:
Ibi er ikke længere en af rideskolehestene, for under tilridningen, forelskede Pernille sig fuldstændigt i hende. Derfor endte hun med at blive Pernilles privathest nr. 1 og de er efterhånden ved at være superseje sammen. 
 
Mavesåret ser vi ikke rigtigt noget til. Det lader til, at vores måde at fodre på, bekommer Ibi vel. Hun får hø, frøgræshalm ad libitum og en balje med vitaminer, chiafrø, roepillesnask og linamix dagligt.
 
 
Præsentation 28/4 2015: Ibi har kun været her siden 22. februar, hvor hun kom sammen med Rosa. Hun var helt rå, og derfor har hun selvsagt ikke været med til så meget endnu. Hun har dog allerede haft et par elever fra jorden, for det er hun super god til. Hun er tålmodig med nye folk og synes generelt, at mennesker er hyggeligt selskab.
 
Hun er et noget dominant gemyt, men ikke noget, der giver problemer. Af samme grund forventer vi, at hun, når hun er tilredet og mere rutineret, kan blive en hest, der gerne leger og viser sig frem, når det rette menneske står med den anden ende af rebet. Det kan give en rigtigt flot hest, når vi i fremtiden skal have hende med til demoer og shows.
 
Hun er sund og frisk med stærke hove, dog har hun tidligere haft mavesår, så vi skal være varsomme med foderet og sørge for, at hun ikke mangler stråfoder.
Ibi har fødselsdag d. 24. april og er fra 2011. Hendes ophav fortaber sig lidt i tågerne, men far er DV og mor er fjordhest. Hun er ikke målt hos os endnu, men hun ligger på lige omkring 1½ m i stang.
 
Ibis farve er sort.
Horsemanship-rideskolen | CVR: 35745270 | Engvej 32, 3660 Stenløse - Denmark | Tlf.: +45 6128 1650