Lavida

Opdatering 15/10 2016
 
Lavida  har nu en part to gange om ugen og trives bedre end nogen sinde.
 
Præsentation 28/4 2015: Lavida er en skøn pony, som Pernille købte som elevhest for snart to år siden. Hun er kommet meget langt i sin horsemanship-uddannelse og er en super god lærehest. Hun er forsigtig med børn, og samtidig skal en voksen eller mere øvet person ikke bare tro, at hun lige gør, hvad man beder om. 
 
Hun er super stabil på tur, hvad enten det er i trailer, på skovtur eller til demoer og opvisninger. Hun har bl.a. været med til Store Hestedag sidste år, hvor hun sammen med Padmé lavede et fint show, og vi brugte hende også, da Makker akut skulle køres på dyrehospitalet, for hans egen mor var absolut ikke god i en trailer, til gengæld var Lavida og han allerede da best buddies. 
 
Da Makker kom på græs for første gang som føl, gik Lavida fuldstændigt bananas. Hun fløj rundt på folden og sparkede og bukkede til den helt store guldmedalje. Pernille havde fortalt, at Lavida altid reagerede på føl, så vi tolkede det som et stort ønske om selv at få et føl. Vi vidste, at hun før har haft føl, men det kan være svært at vide, om det var det, hun savnede, eller om hun bare gerne ville have sit eget barn.
 
 
Lavida er fra foråret 2008. Hun er 138 cm i stang og den ene af hendes forældre er jyde, den anden er halvt islænder. Vi kan se, at hun har haft føl før hun kom til os, men ved ikke hvornår eller med hvem.
 
Lavidas farve er brun.
Horsemanship-rideskolen | CVR: 35745270 | Engvej 32, 3660 Stenløse - Denmark | Tlf.: +45 6128 1650