Mandy

Opdatering 1/5 2018: Mandy er nu flyttet hjem til sin ejer
 
Opdatering 15/10 2016:
Mandy har skiftet ejer. Den tidligere ejer ønskede at sælge på et tidspunkt, hvor rideskolen ikke havde penge til at købe, så en af hendes elever trådte til og købte hende, så hun kan blive her som elevhest.
 
Hun har udviklet sig helt formidabelt i den tid hun har været her, og er nu en af vores mest stabile læreheste. Ind i mellem kan hun blive noget forskrækket, men det er jo netop noget man lærer at håndtere her, så det er oftest ret hurtigt overstået. Hun er en meget elskelig lille hest, som vinder hjerter, hvorend hun kommer.
 
 
Præsentation 28/4 2015
Mandy havde en ret hård begyndelse på livet. Hendes mor var en nyindkøbt rideskolehest, som man ikke vidste var drægtig. Så en morgen lå Mandy der, men desværre var der ikke vilje eller evne til at tage sig af et føls behov, så hendes mor blev fortsat brugt i undervisningen, og Mandy måtte fra begyndelsen undvære sin mor mange gange i løbet af en dag.
 
Det blev for meget for Mandys tidligere ejere, Så de købte Mandy så hurtigt, de kunne få lov, og tog hende med hjem i deres stabile flok, hvor Mandy så voksede op. De har gjort et godt stykke arbejde, for det eneste man ser i dag, er en tendens til at væve, når hun bliver stresset, og så har hun en del separationsangst. Vi har ikke set hende væve her (undtagen da hun stod alene i traileren) og separationsangsten er ved at slippe sit tag i hende.
 
Hun er redet, men er meget ny og urutineret. Hun synes, at det er fint at man sidder der, så resten skal nok komme. Fra jorden er hun lærenem og synes, at det er meget hyggeligt med mennesker.
Mandy er fra d. 28. august 2008. Hendes mor var Irish Cob, men hendes far er ukendt. Vi gætter på noget letfodet DV eller måske araber. Hun er 149 cm i stang. 
 
Mandys farve er rød.
Horsemanship-rideskolen | CVR: 35745270 | Engvej 32, 3660 Stenløse - Denmark | Tlf.: +45 6128 1650