Papaya

Papaya er Puks privathest. Hun blev købt 1.oktober 2016, knap to måneder efter Paloma døde.
 
Hun har ikke været brugt ret meget. I 2012 blev hun blev hun redet til i skridt, trav og galop i løbet af en måned, og har så ikke været redet ud over det. Hun har været til kåring to gange og været med på et par dyrskuer, og så har hun været ved hingst to gange og fået et enkelt føl (2012). Resten af tiden har hun brugt på at gå og hygge sig i flokken, så da hun kom her til var hun 100+kg overvægtig og i meget dårlig form. Derfor begynder vi bare med jordarbejdet og venter med ridningen til formen er der.
 
 Af gemyt er hun meget følsom. Hun er meget skeptisk anlagt og har markante melankolske træk, men hun er en sammensat dame, for samtidig er hun fremadgående, udtryksfuld, intelligent og har mere end en gang allerede vist lysten til at lege.
 
Hun har nok været den hest, der har været længst tid om at komme ind i flokken nogensinde. Hun nægtede at hilse på de andre, og flygtede, når de prøvede, så vi endte med at lade hende gå med den et par stykker ad gangen, indtil de til sidst blev lukket sammen alle sammen efter en ugestid. Kun Rosa var gennemgående, og hun stalkede Papaya indtil hun endelig overgav sig og de blev venner. Så da Porche på 165 cm kom og ville hilse på Papaya blev hun forskrækket og gemte sig bag sin eneste ven; Rosa på 95 cm :-)
Papaya er fra d. 13/5 2006. Hun er målt til at være 155 cm i stang, men hun syner højere. Hun har rødt pas og er alvsgodkendt i Dansk Pintoforening. Hendes mor er frederiksborger og hendes far er pintohingsten Marrott's Gay Pamus.
 
Da hun er Puks privathest har hun ikke sin egen farve, men bruger ind til videre Palomas bordeaux udstyr.
Horsemanship-rideskolen | CVR: 35745270 | Engvej 32, 3660 Stenløse - Denmark | Tlf.: +45 6128 1650